Idrotten har lagt ned mycket resurser genom åren på att utveckla träningsmetoder för att utveckla fysik, teknik och utrustning. Samtidigt säger många idrottare att en betydande del av utvecklingen eller prestationen beror på psykologiska förmågor. Dessutom lider många idrottare idag av psykisk ohälsa. 

Vi arbetar för att lösa problemet med att många inte vet var de kan vända sig för att arbeta med idrottspsykologi, inte kan pga. var de bor, att en del undviker att söka hjälp för att det är viktigt att vara "stark" inom idrotten och att andra erbjuder lösningar som inte fungerar eller inte har stöd i forskning. Allt detta hämmar såklart både idrottslig prestation och/eller leder till ett lidande för dessa idrottare. 

Anmäl dig till vår studie eller tipsa någon du känner att få ta del av ett kostnadsfritt idrottspsykologiskt program på http://www.actsport.net

Denna sida är under konstruktion just nu men det arbetas för fullt med att utveckla digitala lösningar som ska vara värdefulla för många. 

Hör gärna av er vid intresse att veta vad vi gör eller om ni vill arbeta med oss på något sätt! 

Mikael Nilsson och Henrik Andersson

Verksamhetsansvariga Ease

 
Om oss

Vi är än så länge i 4 teamet. Vi två idrottspsykologer på bilderna till vänster som startade projektet läser sista terminen vid Umeå Universitet på psykologprogrammet med inriktning mot idrott. Utöver detta arbetar vi som idrottspsykologer åt bland annat Svenska fotbollsförbundet, Västerbottens fotbollsförbund  och Team Thorengruppen.

De andra två i teamet är webbutvecklare tillika jurist samt mediedesigner som arbetar för fullt med att utveckla en digital plattform som ska öka tillgängligheten, kostnadseffektivisera och möjjliggöra att idrottare ska prestera, må bra och utvecklas med hjälp av idrottspsykologi. 

 

Sagovägen 20

907 54 Umeå

Info@Easesverige.se

 

Telefon

Henrik: 0738484942

Mikael: 0722396630

© 2018 Ease Sverige

  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now